Prípravné turnaje žiačok na sezónu 2016-17

Začiatok sezóny, výkony aj výsledky veľmi kolísavé, podstatné sú počty zápasov

Žiačky okrem prípravy v domácich podmienkach sa zúčastnili aj na prípravných turnajoch.

Prvý sa konal v Banskej Bystrici 27.8.2016, na ktorom neboli podstatné výsledky, ale čo najlepšie sa pripraviť na nasledujúcu sezónu.

Trénerka starších žiačok Eva Fabiánova: "27.8.2016 staršie žiačky sa vrámci letnej prípravy zúčastnili turnaja "O pohár SNP" v Banskej Bystrici. Zúčastnilo sa ho 7 družstiev zo stredoslovenského kraja. ( Levice, Hnúšťa, Brusno, Banská Bystrica a Spišská Nová Ves). Odohrali sme 6 zápasov, ktoré nám ukázali herné rozdiely medzi našimi dievčatami. Bola to pre nás prvá previerka pred začatím novej volejbalovej sezóny. Pevne verím, že každým takýmto turnajom sa naša hra bude len a len zlepšovať a na konci letnej prípravy budeme môcť povedať, že sme dobre pripravené úspešne vstúpiť do súťaže."

Na druhom turnaji sa zúčastnili neše dievčatá v Poprade, kde sa stretli kvalitné družstvá zo Slovenska a družstvo z Krakowa (Poľska).

Cez víkend sa staršie žiačky zúčastnili volejbalového turnaja "o pohár riaditeľky CVČ" v Poprade. Turnaja sa zúčastnilo 6 družstiev: Poprad, Krakow, Liptovský Hrádok, Prešov, Košice a Spišská Nová Ves. Hralo sa na 3 hrané sety, každý s každým. V sobotu sme odohrali 3 zápasy a v nedeľu 2. Za zmienku stojí zápas s Krakowom. Síce sme ho prehrali 0:3, no bolo sa na čo pozerať. Dievčatá hrali s chuťou, nasadením a mali z každej úspešnej lopty radosť. Celkovo Spišiačky skončili na 5. mieste.

Celkové poradie:
1. Krakow
2. Poprad
3. Liptovský Hrádok
4. Prešov
5. Spišská Nová Ves
6. Košice

Foto 3 x z turnaja v B.Bystrici a 1 x z Popradu
 

Viac člankov