Prípravný turnaj st.žiačok v Košiciach

Prípravný turnaj v Košiciach bol veľmi dobrou previerkou pre naše dievčatá. Zápasy preverili volejbalové schopnosti a stav pripravenosti na majstrovské zápasy.

Volejbalový klub Slávia TU Košice usporiadala 22.1.2022 prípravný turnaj starších žiačok za účasti 4 družstiev. Po niekoľkých mesiacoch si dievčatá zahrali zápasy, ktoré ukázali stav výkonnosti zúčastnených družstiev.

Výsledky našich dievčat:
VK SNV - VK Slávia TU Košice B   3 : 0
Vk SNV - VK Slávia TU Košice A   3 : 0
VK SNV - VK Eperia Prešov          0 : 3

Na turnaji boli tieto hráčky :
Aneta Retterová, Barbora Sitková, Tatiana Labancová, Viktória Forgačová, Mirka Košová, Nina Tökölyová, Diana Grečková, Ema Repaská, Rebeka Freundtová, Sofia Kočišová, Marcelina Zoladkiewicz

Vyjadrenie trénerky st.dievčat Natálii Bodákovej: "Teším sa, že sme mali možnosť zúčastniť sa turnaja v Košiciach kde sme sa popasovali s 3 dobrými družstvami, preverili naše zručnosti a porovnali kvalitu. Bola som veľmi milo prekvapená z bojovnosti spišiačok a s akou vervou sa pustili do turnaja musím len pochváliť. Este viac ma teší, že čas strávený na turnaji sme zúžitkovali na zlepšenie herných činností a systému našej hry. Zahrali si všetky baby a "ochutnali" zápasový adrenalín. Všetky zápasy boli kvalitne odohrané a taktiež nechýbali emócie. Bolo vidno, že baby si to na ihrisku užívali. Turnaj nám ukázal naše silné ale aj slabé stránky na ktoré sa musíme zamerať v nasledujúcich tréningoch. Chválim však všetky baby počúvali moje rady a snažili sa ich plniť. Celkovo som vďačná za tento turnaj verím, že to bude pokračovať už len takto."
 

Viac člankov