M-SR juniorky finálový turnaj 6.-8.5.2016 v Pezinku

Bojovnosť a snaha stačila len na celkové 7.miesto

V Pezinku sa v dvoch halách odohralo spolu 20 zápasov, pričom každé zo zúčastnených družstiev odohralo spolu 5 zápasov. Hralo sa systémom dvoch skupín po 4 družstvách každý s každým a potom krížovým systémom.
Spišiačky v piatok 6.5.2015 v prvom zápase podľahli Slávii UK Bratislava 1:3, aby poobede podľahli Stropkovu 0:3. Potom v sobotu 7.5.2015 podľahli naše hráčky  COP Nitre 1:3 a poobede aj Liptovskému Hrádku 0:3, čím sa ocitli v hre o 7. miesto. Vo svojom poslednom zápase na M-SR odohrali Spišiačky zápas o končené umiestnenie s Košicami. Tento zápas už zvládli po všetkých stránkach a vyhrali ho 3:0 na sety, čím obsadili celkové 7. miesto, čo je o 1 priečku lepšie ako vlani.

Konečné poradie M SR junioriek v súťažnom ročníku 2015-16 :
1. VK Slávia UK Bratislava - Majster SR
2. ŠŠK Bilíkova Bratislava
3. COP Nitra
4. ŠŠK Vivus Bratislava
5. VK CELE GROUP Stropkov
6. ŠKM Liptovský Hrádok
7. VK Spišská Nová Ves 
8. Slávia TU Košice

Zdenek Hauer, tréner junioriek VK SNV: „V družstve junioriek som mal k dispozícii 14 dievčat, z ktorých iba 2 hráčky boli „čisté“ juniorky, ostatné sú ešte kadetky. To znamenalo, že sme hrali proti starším súperkám, ktoré mali určite viacej natrénované i viacej odohratých zápasov. Aj napriek tomu sme mohli poraziť minimálne Stropkov, či Liptovský Hrádok, s ktorými sme v lige už vyhrali. Aj keď sa to nepodarilo, pre dievčatá to bola výborná škola, pretože takéto ťažké zápasy a takúto atmosféru v lige nemajú. To ich len posilní. Dal som príležitosť zahrať si takmer všetkým dievčatám, pričom väčšina z nich sa predstaví na M-SR kadetiek v Žiari and Hronom, kde máme určite ambície na vyššie umiestnenie, ako pri juniorkách, v čo aj verím.“
 

Viac člankov