Kadetky na tunaji v Poprade

Prípravný turnaj v Poprade 3 víťazstvá a 1.miesto.

V sobotu 9.9.2023 sa v Poprade naše kadetky súčastnili na prípravnom  turnaji. Dobrá hra priniesla 3 víťazstvá a 1.miesto.

Naše výsledky: 
VK SNV - VK Junior PP "B" 3 : 0

VK SNV - VK Prešov           3 : 2
VK SNV - VK Junior PP "A" 3 : 0

Zostava VK SNV: B. Sitková, A. Retterová, T. Labancová, M. Košová, N. Tökölyová, S. Kočišová, M. Sitková, S. Sališová,  E. Repaská, P. Slebodníková, V. Rusnáková, R. Freundová

Natália Tkáčová, trénerka kadetiek VK SNV: "Na turnaj vycestovalo 12 hráčok, pričom naša Soňa si počas turnaja robila volejbalové rozhodcovské skúšky. Turnaj sa niesol vo veľmi priateľskej atmosfére, čomu som rada. Cieľom turnaja bolo skúšanie rôznych variácií zostáv pričom som skúšala hráčky na rôznych postoch. Hráčky dostávali počas turnaja úlohy, ktoré museli plniť a viac menej to aj vychádzalo a tieto úlohy sa im darilo plniť. To, že sme všetky zápasy aj vyhrali je len čerešnička na torte. O to viac ma teší, že si zahrali všetky dievčatá do sýtosti. Napínavý bol zápas proti Prešovu, ktorý sa ťahal cez 2 hodiny no baby ho dokázali dotiahnuť do víťazného konca. Na turnaji sa odhalili aj nedostatky na ktorých môžeme teraz pracovať v tréningovom procese. Turnaj splnil účel, naplnil moje čakávanie, aj dievčat. Na týždeň sa tešíme na náš domáci turnaj, na ktorý vás aj touto formou srdečne pozývam". 
 

Viac člankov