Prípravný turnaj žiačok v Poprade

Prípravný turnaj žiačok 16.9.2017 v Poprade

Turnaja v Poprade 16.9.2017 sa zúčastnilo sa 8 družstiev: Poprad, Stropkov A, Stropkov B, Košice, Lendak, Liptovský Hrádok, Snina a VK SNV „A“.

Priebeh turnaja:
V skupine sme sa stretli so Stropkovom "A",Košicami a domácim družstvom z Popradu. Všetky tieto družstvá sme porazili 2:0 na sety. V semifinále sme dostali Liptovský Hrádok. Baby boli veľmi vysoké ale naše Spišiačky sa nenechali zastrašiť a bojovnosťou sme ich zdolali pomerom 2:0. Vo finále sme sa stretli s našim večným rivalom zo Sniny. Baby ich v prvom sete nepustili doslova k ničomu. Druhý set bola naťahovačka o každý bodík ale v koncovke sme spojili všetky naše sily a vyhrali. Nasledovala obrovská radosť. Našim babám právom patrí 1. miesto.

Vyyjadrenie trénrky Natálii Bodíkovej : "Chcem sa hráčkam v prvom rade veľmi pekne poďakovať za predvedený výkon, plnenie taktických aj technických pokynov a za ich krásny kolektívny výkon. Na veľmi dobre obsadenom turnaji baby predviedli naozaj bojovný výkon. Bojovali jedna za druhú tešili sa z každého bodu a podporovali sa v každej situácií. Bola radosť, sa na nich pozerať. Na palubovke doslova nechali srdce. Som na dievčatá veľmi pyšná a lepší štart do sezóny si ako ich "čerstvá" trénerka neviem predstaviť. "

 

Viac člankov